Back Back Achter de schermen

En voor de dertiende keer, daar is-ie weer!

13 juni 2006

Sommige producten hebben een heel lange levensadem. Dat geldt zeker voor dit Jaarboek Evenementenorganisatie, waarvan u de dertiende editie in uw handen heeft!

Met deze woorden starten René Küchler en Oscar Krechting het voorwoord van de nieuwe editie van het jaarboek van High Profile.

Sommige producten hebben een heel lange levensadem. Dat geldt zeker voor dit Jaarboek Evenementenorganisatie, waarvan u de dertiende editie in uw handen heeft! Een handig ideeën- en opzoekboek, dat u als opdrachtgever of organisator van evenementen van pas kan komen als handige hulp- en inspiratiebron.

Het redactionele gedeelte voorin is opnieuw uitgebreid. Dit keer met meer informatie over relevante nieuwe wet- en regelgeving en met meer aandacht voor de evaluatie van evenementen. Het redactionele gedeelte verstrekt informatie over alle denkbare aspecten die komen kijken bij de organisatie van een evenement, zoals een checklist, een draaiboek, briefingen, drukwerk, het uitnodigingstraject, vervoer, catering, locaties, entertainment, licht en geluid, enzovoort.

Als u (een deel van de) organisatie van een evenement wilt uitbesteden, dan kan het tweede deel van dit Jaarboek Evenementenorganisatie van nut zijn. In dat deel vindt u presentaties van bedrijven die werkzaam zijn in de evenementenbranche. Dit deel is als vanouds gerangschikt volgens segmenten (audiovisueel, vervoer, beveiliging, enzovoort).

De verschillende segmenten bedrijfspresentaties zijn aangevuld met een relevante adressenlijst, zodat u meteen contact kunt opnemen met de bedrijven van uw keuze.

De evenementenmarkt blijft natuurlijk niet stilstaan. Reden voor High Profile Uitgeverij om u van dienst te zijn met nog meer producten. Zoals met het nieuwe product de Meeting Guide, een congreshandboek, dat in mei is uitgebracht. En de FunGuide, waarin u originele tips vindt voor de invulling van bedrijfsuitjes. En niet te vergeten met het Jaarboek Evenementenlocaties, het kwartaalblad High Profile Events, de internetgids High Profile Events Site Guide. Op internet is High Profile actief met twee digitale nieuwsbrieven (de EventFlash en LocatieFlash) en met www.locaties.nl en www.highprofile.nl. Op www.highprofile.nl vindt u zelfs doorlopend als eerste het laatste nieuws uit de evenementenbranche.

Wij vertrouwen er op u met het Jaarboek Evenementenorganisatie van dienst te zijn. Veel plezier bij het raadplegen van het Jaarboek Evenementenorganisatie en veel succes bij de organisatie van uw evenementen!

Nieuwegein, juni 2006

René Küchler, Oscar Krechting

[De nu nog zeldzame lezers van deze weblog weten inmiddels dat High Profile naast al deze print en online activiteiten ook deze weblog in september onder de site wordt gehangen… En dán wordt het wat mij betreft helemaal leuk!]

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!