Emirates start sponsoring Dutch Grand Prix 2021Emirates start sponsoring Dutch Grand Prix 2021
Back Back Nieuws

Emirates start sponsoring Dutch Grand Prix 2021

03 september 2021

Emirates gaat vanaf vandaag van start met de sponsoring van de Dutch Grand Prix. Toeschouwers zullen een spannende ervaring beleven, want voor het eerst sinds 1985 racen de beste Formula 1®-coureurs ter wereld over de finish in Zandvoort.

Activaties bij het circuit

Van 3 tot 5 september worden gasten van Emirates verwend, aangezien de luchtvaartmaatschappij boeiende activiteiten uitrolt bij het circuit. Zo kunnen toeschouwers gedenkwaardige foto's bij de interactieve "Giant F1 Helmet" in de fanzone maken. VIP gasten genieten ook van gastvrijheid van wereldklasse in de Paddock Club, naast op maat gemaakte Formula 1®-ervaringen zoals een pitlane-treintour, vrachtwagentour en een fotosafari.

Emirates is een fervent voorstander van sport over de hele wereld. Door haar uitgebreide portfolio van internationale sport- en culturele sponsoring ondersteunt de luchtvaartmaatschappij lokale gemeenschappen over de hele wereld en brengt ze mensen samen onder gedeelde passies en interesses.

Global Partner Formula 1®

Emirates is sinds 2013 Global Partner van Formula 1® en de luchtvaartmaatschappij is zichtbaar aanwezig langs het circuit en met meerdere activiteiten voor toeschouwers tijdens meer dan 15 races op de FIA Formula One World Championship™-kalender in Europa, Azië, Australië, Noord-Amerika en Zuid-Amerika.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!