Back Back Nieuws

Emilie Zonnevylle versterkt team Taller Events

04 september 2012
Emilie Zonnevylle maakt vanaf deze maand deel uit van Taller Events, de professionele organisatie achter het Genootschap voor Eventmanagers, Platform Museum Locaties en Freelance Event Professionals. Door het groeiend aantal leden en uitbreiding van de werkzaamheden, was er behoefte aan een nieuwe medewerker.

Student Event Games en jubileum GvE
Voor de drie organisaties waarvoor Taller Events werkzaam is, zal Emilie zich met name bezighouden met de organisatie van de Student Event Games en het jubileum van het Genootschap voor Eventmanagers op 11 december a.s.

Achtergrond Emilie
Emilie is net afgestudeerd aan de Hoge Hotelschool Maastricht. Tijdens haar studie heeft zij kennis gemaakt met alle facetten die komen kijken bij de ‘Hospitality Branche’. Na haar stage in het Ayre Hotel Rosellón in Barcelona zag zij haar toekomst in de evenementenbranche. ‘Nadat ik mij 3,5 jaar heb gericht op de hotellerie, wilde ik mijn afsluitende stage in de evenementenbranche doen en koos ik voor Keukenhof. Daar was ik medeverantwoordelijk voor de planning, organisatie en uitvoering van evenementen en groepsbezoeken. Met de opgedane theoretische kennis en mijn stage ervaringen, hoop ik een goede bijdrage te kunnen leveren aan Taller Events,’ aldus Emilie.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!