Back Back Nieuws

EMIF 2012: een nieuw concept, een nieuwe richting

05 juli 2011
De Artexis Groep, de belangrijkste beursorganisator in België, maakte vorige week de rebranding van en het nieuwe concept voor de beurs EMIF bekend. De voorbije 10de editie van de European Meetings Industry Fair, die plaatsvond op 15 & 16 maart 2011, kwam tegemoet aan de verwachtingen van zowel de bezoekers als de exposanten. De toekomst ziet er, dankzij een nieuwe richting, een veranderde focus, een stevige inhoud en een aangepast businessaanbod, goed uit.

 

EMIF, een sterke Hosted Buyers gerichte beurs

‘De volgende editie, op 13 & 14 maart 2012 in het Brusselse Tour & Taxis Exhibition Centre, zal een bijzonder grote groep Hosted Buyers verwelkomen’, verduidelijkt Exhibition Director Cordula Riedel. ‘Niet minder dan 400 internationale Hosted Buyers uit de bedrijfs- en verenigingswereld zullen op EMIF 2012 aanwezig zijn. Bovendien worden ook nog eens honderden Key Buyers uit België en andere Europese landen verwacht.’

 

Uitgebreide networking

EMIF zal meer zijn dan gewoon een twee dagen durende beurs. ‘Het is het niet meer dan logisch dat het team de netwerkmogelijkheden voor exposanten en bezoekers uitbreidt’, verduidelijkt Paul Kennedy MBE, eigenaar van Kennedy Integrated Solutions en voormalig Group Exhibition Director van de EIBTM Groep, die sinds maart 2011 als strategisch adviseur deel uitmaakt van het team.

 

Ontmoeten van beslissingsnemers

‘Diverse avondevenementen en fam trips naar exposerende bestemmingen zullen meer business genereren. Het nieuwe systeem om reeds voor de beurs afspraken vast te leggen, zal de exposanten de mogelijkheid geven om de echte beslissingsnemers uit de bedrijfs- en verenigingswereld te ontmoeten.’

 

Internationaal adviesraad

Daarnaast zal EMIF voor de bezoekers een uitgebreider seminarieprogramma opstellen, zowel voor bedrijven als voor verenigingen. Dit zal georganiseerd worden in samenwerking met belangrijke sectorspelers en associaties. Vele andere nieuwe synergieën en de vorming van een internationale adviesraad zullen EMIF’s plaats als een belangrijk business- en meetingplatform binnen deze industrie verzekeren.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!