EMG nieuwe exploitant Kasteel PietersheimEMG nieuwe exploitant Kasteel Pietersheim
Back Back Nieuws

EMG nieuwe exploitant Kasteel Pietersheim

24 mei 2019

De Event Management Group (EMG) van ondernemer Danny Keppels, is de nieuwe exploitant van Kasteel Pietersheim in Lanaken. De nieuwe locatie in Belgisch Limburg, is de vierde eigen locatie voor EMG. Dit samen met de huidige locaties: de Grote Hegge in Thorn, de Schinvelderhoeve in Schinveld en de Rebelle in Maastricht.

Voor EMG is dit de eerste eigen locatie buiten Nederlands Limburg. 'We willen hiermee ons Euregionaal karakter nog meer kracht bijzetten', aldus Danny Keppels. 'We mogen nu reeds veel Belgische relaties en klanten ontvangen. En we wensen hun ook graag in hun eigen provincie te kunnen faciliteren. De Belgische gast kan evenwel de bourgondische gastvrijheid waarmee wij opereren waarderen'. 'Omgedraaid is dit natuurlijk ook een ideale locatie voor Nederlandse relaties om, op nog geen 3 minuten van Nederlandse grens, hun gasten of relaties te ontvangen.

De denkwijze over de exploitatie van EMG stemt overheen met die van eigenaar Gerjan Schijlen en zijn compagnon. 'We zijn zeer verheugd om deze samenwerking met EMG aan te gaan. EMG heeft bewezen kwaliteit te leveren en heeft kennis van de markt. Dit geeft ons ook weer het vertrouwen om Kasteel Pietersheim nog verder te ontwikkelen de komende jaren', aldus Gerjan Schijlen.

Focus

EMG gaat zich bij Kasteel Pietersheim voornamelijk focussen op evenementen, huwelijken, de zakelijke markt en de hotelfunctie. Ferry van den Elzen wordt de locatiemanager, namens EMG. 'Hij heeft door zijn opleidingstraject van twee jaar binnen de diverse EMG Locaties, volledig de gastvrijheids- en kwaliteitsnormen van EMG in zijn DNA zitten' aldus operationeel directrice Michelle Vrancken. Michelle zal de locatie operationeel samen met Ferry oppakken.

Ook op deze vierde locatie, zal op gebied van catering de samenwerking worden gezocht met Erik Stevens Catering. 'We zijn zeer tevreden over het kwaliteits- en serviceniveau en we hebben vaak maar 1 woord nodig om elkaar te begrijpen. Dat is prettig in een sector waar je snel moet kunnen schakelen', aldus Danny Keppels.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!