Back Back Nieuws

Elsjan of Wipper ontvangt Haagsch Jantje

18 april 2008
Het Haagsch Jantje is uitgereikt aan Marcel Elsjan of Wipper van de Zandacademie vorige week tijdens Evenement 2008. Het kleinood werd uitgereikt door Frits Huffnagel, wethouder van Citymarketing in Den Haag.

Het Haagsch Jantje wordt jaarlijks tijdens beurs Evenement uitgereikt aan die persoon of organisatie die zich het afgelopen jaar heeft ingezet om de samenwerking binnen de Haagse congres- en evenementenbranche naar een hoger niveau tillen. Geoliede samenwerkingsverbanden tussen de diverse aanbieders in het evenementenvak vormen de sterke troef van Den Haag.

De motivatie voor het toekennen van de prijs werd duidelijk door Huffnagel verwoord: “Marcel was en is één van de belangrijke stuwende krachten achter het samenwerkingsproces binnen de Haagse markt voor zakelijke evenementen. Toen het Convention Bureau in 2002 op zoek ging naar Haagse ondernemers om de krachten te bundelen om Den Haag sterker in de markt te zetten als destinatie voor zakelijke evenementen was hij van de partij en dat is hij nog steeds.”

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!