In elke stad een andere schat met YAYSIn elke stad een andere schat met YAYS
Back Back Locaties

In elke stad een andere schat met YAYS

27 oktober 2022

De herfst neemt weer langzaam bezit van de steden. De frisse ochtendnevel in de stadsparken, pleinen in prachtige warme kleuren en het gouden herfst licht dat door de ramen naar binnen schijnt; een heerlijk seizoen voor een citytrip. Pak die laatste zonnestralen, profiteer van een museumbezoek of shop een originele winter outfit. Tijdens een verblijf bij YAYS, voel je je thuis in iedere stad en kom je op plekjes waar je anders misschien nooit zou komen. De YAYS Insiders laten je de verborgen schatten en de leukste buurten van de stad ontdekken. 

Cultuur opsnuiven in vorstelijk Den Haag

Vanaf het Centraal Station loop je langs het beroemde Malieveld zo naar je YAYS The Hague Willemspark appartement. Om de hoek kun je Escher in het Paleis bewonderen en op een kwartiertje lopen van je appartement zit je in het Mauritshuis midden in de Gouden Eeuw.

Amsterdam beleven als een Amsterdammer

Trek je laarzen aan, pak je YAYS fiets en rij naar het Westerpark voor een heerlijke herfstwandeling. Ben je er op een eerste zondag van de maand? Breng dan na je wandeling een bezoek aan de Sunday Market in de oude fabrieksgebouwen van de Westergasfabriek en struin je de kraampjes af voor een mooi design object. 

Shop till you drop in de leukste boetiekjes van Antwerpen

De vestiging YAYS Antwerp Opera ligt midden in het Diamantkwartier in het hart van de stad. Het spreekt voor zich dat je in jouw buurt veel juweliers vindt. Een paar aanraders zijn de kleine juweliers shops Studio Collect en Les Ecuadors. Pak de YAYS Neighbourhood Guide erbij voor de beste adresjes in de buurt om te shoppen en te snuffelen, van hippe boetieks tot brocante en tweedehands winkeltjes. 

Geniet van de smaken en geuren van Parijs in de herfst

Het najaar is een geweldige tijd om Parijs te bezoeken. De zomerdrukte is voorbij, de herfst tinten kleuren de stad in, de geur van gepofte kastanjes hangt door de straten en het is weer gezellig en warm in de restaurants. Het is ook de tijd van de Beaujolais Nouveau die op de derde dinsdag van november traditioneel wordt gevierd in de cafés. Dus stap in de trein naar Parijs en adem de frisse herfstlucht op als je je appartement uitloopt bij Paris Eiffel by YAYS of YAYS Paris Issy.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!