Elkaar ontmoeten bij Kamping KantoorElkaar ontmoeten bij Kamping Kantoor
Back Back Nieuws

Elkaar ontmoeten bij Kamping Kantoor

23 augustus 2023

Heb jij je collega's lang niet meer gezien door al die vakanties? Dan is de camping van Kamping Kantoor, van 11 t/m 15 september in Antwerpen, misschien wel de ideale plek voor een team uitje. Daar kan je co-worken in de grote tent, of een team workshop of overleg plannen in één van de outdoor 'meeting rooms'. Aan het einde van de werkdag sluit je aan voor een inspirerende Tent Talk. Want ook dit jaar biedt Kamping Kantor met deze talks een programma om coworkers met een dosis inspiratie naar huis te sturen.

Persoonlijke ontwikkeling

Vaak zijn we veel te bescheiden. De missie van Christophe Doninck van Trotsmakers is daar iets aan te doen. Trots zijn is niet het doel op zich, maar het motiveert en maakt mensen en teams gelukkig en veerkrachtig. Wil je meer weten over hoe je het maximum uit jezelf of een team kan halen? Sluit dan zeker aan voor deze bijzonder leuke, interactieve en inspirerende presentatie op donderdag 14 september van 17.30u tot 18.30u.

Technologie & innovatie

Jonas Burm, design & innovation director voor de Sustainability projecten bij made, helpt bedrijven al meer dan tien jaar om nieuwe producten, diensten en businessmodellen met succes te ontwikkelen. Hij laat tijdens zijn talk met plezier zien hoe sustainability een motor voor innovatie kan zijn. Of zou moeten zijn?  Een paar concrete tips en handige tools ontbreken hier zeker niet. Jonas Burm is te zien op maandag 11 september van 17.00u tot 17.45u.

Ontmoet een boeiend netwerk

Dankzij de steun van de stad Antwerpen kan Kamping Kantoor zich dit jaar weer inzetten voor een inspirerend programma en netwerken. Dit jaar kan er ook gebruik worden gemaakt van het conversationstarter platform. Zo weet je meteen wie er nog aanwezig is in het cowork paradijs en maak je ook eenvoudig een afspraak om elkaar te leren kennen.

 

Meer informatie over het volledige programma en tickets vind je hier.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!