Back Back Nieuws

Elise zegt hallo en wij heten haar welkom

20 juli 2009

De eerste paal is op 20 juni 2007 geslagen en al op 29 september a.s. is de officiële opening van het dynamische RAI Elicium. Een enorme prestatie; In minder dan 2,5 jaar tijd is het RAI Elicium van de tekentafel tot leven gebracht, met een totale investering van 50 miljoen euro.

Wie ook tot leven is gebracht, is het karakter Elise; het gezicht van de nieuwe locatie. Het is een vrolijk, 'likeable' poppetje dat alles wat het RAI Elicium is uitstraalt: modern, innovatief en exclusief.
 
[afbeelding niet meer beschikbaar]

En ja, ik kan er over meepraten, want ik ben vanmorgen langs geweest bij commercieel directeur Maurits van der Sluis en heb een rondleiding gekregen in de nieuwe aanwinst van Amsterdam en zelfs van Europa. Er is altijd een overtreffende trap en in dit geval is dat ook wel terecht. Want dankzij o.a. het flexibele interieur van Elicium, de 20 vergaderzalen en een enorme ballroom (ruim 2.000 m2) kan Amsterdam RAI zich profileren als het grootste congrescentrum van Europa.

[afbeelding niet meer beschikbaar]

Volgens Mauris van der Sluis gaat het er niet om dat er zo groot mogelijk gebouwd wordt, maar vooral om de kwalitatieve uitbreiding, waarbij 'inspiring people' hoog in het vaandel staat. Ik zeg: "ik raak al geïnspireerd door het prachtige uitzicht over de Zuidas van Amsterdam". Dus lieve Elise, sla die brug tussen stad en Zuidas en laat van je horen! Wij houden je in ieder geval in de gaten op de site van RAI Elicium

In het komende Events nummer (september) lees je meer uitgebreide informatie over RAI Elicium. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!