Elise Schaap als spreker aangesloten bij deSpreker.nlElise Schaap als spreker aangesloten bij deSpreker.nl
Back Back Nieuws

Elise Schaap als spreker aangesloten bij deSpreker.nl

02 september 2022

Actrice en bekroond imitator Elise Schaap is sinds deze maand nu ook als spreker te boeken bij deSpreker.nl. Tijdens haar keynote neemt Elise haar publiek mee in haar imitaties. Voorzien van voorbeelden, anekdotes en interactieve oefeningen deelt Elise tips en technieken hoe zij hun lichaam en stem beter kunnen gebruiken voor een sterkere eerste indruk en effectievere communicatie.

Ze leert haar publiek het positieve effect van het juiste stemgebruik en een zelfverzekerde lichaamstaal. Daarnaast toont Elise hoe je je kunt ontspannen, onder welke (spannende) omstandigheden dan ook.

Over Elise Schaap

Elise is inmiddels een vast gezicht op de Nederlandse televisie. Elise persifleert in het tv-programma ‘De TV-Kantine’ uiteenlopende BN’ers, waaronder Nikkie Plessen, Koningin Maxima, Sylvie Meis en Britt Dekker. Mede dankzij haar typetjes werd Elise drie jaar op rij bekroond met een Televisier-Ring.

 

Ook dankt ze haar bekendheid aan de Netflix-hits Undercover en de spin-off Ferry, waarin ze de vriendin van crimineel Ferry Bouman speelt. Elise was tevens te zien in diverse bioscoopfilms, waaronder Mijn vader is een vliegtuig en April, May en June.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!