Back Back Nieuws

"Eline is Watching You" door FeestProducties

11 juni 2008
Het Amsterdamse evenementenbureau FeestProducties organiseerde eind mei een geslaagd jubileumfeest voor circa 300 medewerkers van papierbedrijf Proost en Brandt uit Utrecht.

Voor dit jubileumfeest van Proost en Brandt (marktleider in de levering van papier-en kantoorsoorten) stapte Eline (de digitale bestelpersonage van www.proost.nl) uit haar beschermde computerscherm en kwam deze avond in levende lijve het personeel en tevens haar eigen collega’s eens van nabij bekijken.

Eline keek haar ogen uit. Er was dan ook niet een Eline maar velen. In verschillende verschijningsvormen stonden de blonde hosts klaar om de gasten te woord te staan en te ondersteunen bij de vele activiteiten.


Pedro Dado, namens Proost & Brandt:
“Wij hebben FeestProducties gevraagd mee te denken over de organisatie van ons personeelsfeest voor ca. 300 personen.


FeestProducties offreerde ons een aantal zeer creatieve, originele en met name op ons bedrijf gerichte ideeën. Ook gedurende de aanloop naar het feest was er sprake van een zeer prettige en professionele samenwerking. Alle voorbereidingen werden snel en vakkundig opgepakt. Met name de samenwerking met onze vaste contactpersoon, Josine Vriend, hebben wij als zeer prettig ervaren.


Het hoeft geen betoog dat na zo'n degelijke voorbereiding, het feest zelf een groot succes was.”

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!