Eindhoven Maker Faire 2020 mag doorgaan in compacte vorm Eindhoven Maker Faire 2020 mag doorgaan in compacte vorm
Back Back Nieuws

Eindhoven Maker Faire 2020 mag doorgaan in compacte vorm

20 juli 2020

Na uitgebreid overleg met betrokken partijen en autoriteiten is besloten dat de Eindhoven Maker Faire in compacte kan doorgaan. Een beperkt publiek kan op vooraf geplande timeslots de makers en hun creaties aanschouwen. Op 26 en 27 september zullen in het Klokgebouw voor concerten en evenementen op het Eindhovense Strijp-S de leukste bouwsels, de meest creatieve do-it-yourself-uitvindingen en de nieuwste technologieën te zien zijn van (inter)nationale makers.

Timeslots

Ook de ticketverkoop is van start gegaan. Om ieders veiligheid te garanderen zal er geen ticketkassa in het Klokgebouw aanwezig zijn en kunnen bezoekers enkel via de website tickets bestellen voor één of meerdere timeslots.

Call for makers

De Eindhoven Maker Faire zoekt naar innovatieve en creatieve makers die bezig zijn met dingen ontwerpen en ontwikkelen, technologisch vooruit durven te kijken en graag hun kennis op een interactieve manier delen. Van designers tot hackers, kunstenaars tot softwareontwikkelaars en van futuristen tot recyclers. Tot en met 31 juli kunnen makers zich aanmelden via de website.

Online platform

De Eindhoven Maker Faire zal binnenkort ook een online platform lanceren waar het mogelijk wordt voor makers om hun projecten digitaal te presenteren. Met behulp van video’s, tekeningen, downloads, tools en tips kunnen de makers uitleggen hoe ze hun creaties maken en hoe dit ook thuis gedaan kan worden. 

Foto Eindhoven Maker Faire 2019

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!