Back Back Nieuws

Eindelijk erkenning Hans Poortvliet: complimentensite gaat plat

01 maart 2007
Van de Telegraaf, het AD, de Spits, BNR Nieuwsradio, Giel Beelen (Radio
3 FM), Radio 538, Radio Gelderland, TV
Rotterdam, tot zelfs in de Tweede Kamer, waar Jan Marijnissen de
aanwezigen attendeerde op Nationale Complimentendag. Na vijf jaar krijgt initiatiefnemer, rasoptimist en HSMAI-directeur Hans Poortvliet erkenning voor zijn sympathieke initiatief 'Momentje voor een complimentje' , ieder jaar 1 maart Nationale Complimentendag.

Door een overweldig aantal bezoekers is de site www.complimentje.nl sinds het middaguur platgegaan. "Jammer natuurlijk, maar voor ons eigenlijk het grootste compliment dat wij vandaag konden krijgen", zegt Poortvliet. "De Nationale Complimentendag lijkt, zoals vandaag bewezen is, in tegenstelling tot Valentijnsdag wel steeds breder gedragen te worden."

Dat het niet gewoon een lolletje is wil Poortvliet extra onderstrepen: "Het betreft een ‘basisbehoefte’ (waardering) die niet met geld, maar uitsluitend met persoonlijke en oprechte aandacht vervuld kan worden. Vandaag is gebleken dat Nederland ook daar toe in staat is en voor open staat. De webmasters zitten er inmiddels bovenop en hopelijk is de website snel weer helemaal in de lucht!"

High Profile heeft een week geleden op haar weblog deze actie al aangekondigd, misschien is dat de reden voor het succes? ;-)

Voor het aanvragen van de poster, het stellen van vragen of ander opmerkingen, kunt u contact opnemen via info@complimentje.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!