Back Back Nieuws

Eiland Exclusief te huur...

23 september 2008
Volgende week vrijdag 3 oktober organiseert Pampus Exclusief een middag vol activiteiten en informatie op het bekende eilandje onder de rook van Amsterdam.

Sinds januari dit jaar hebben Stichting Pampus, Zuydwal Catering en De Bootsmannen onder de naam “Pampus Exclusief” de handen ineen geslagen om de organisatie van exclusieve, zakelijke evenementen mogelijk te maken op het Forteiland Pampus.

"Geen gemakkelijke taak! Maar de complexe logistiek, het gebrek aan stroom en stromend water en de overige beperkingen van een eiland dat op de Werelderfgoedlijst staat maken het een heerlijke uitdaging om door creatief te organiseren toch de meest waanzinnige, exclusieve evenementen neer te zetten," aldus Shelley Burggraaff van De Bootsmannen.

"Tijdens het afgelopen evenementenseizoen is er al veelvuldig gebruik gemaakt van de spannende gangen en gewelven in het fort, het helicopterplatform, de droge fortgracht, het prachtige uitzicht vanaf het terras (o.a. over de skyline van Amsterdam) en de zeilmogelijkheden rondom het eiland".

Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor de relatiedag op 3 oktober. Het exacte programma en de mogelijkheid tot inschrijven vindt u op de website.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!