Back Back Nieuws

EigenWijze Evenementen: specialist in Groene Hart

07 april 2008
EigenWijze Evenementen is een organisatiebureau waar het het specialisme ligt op de omgeving: Groene Hart, Ronde Venen en Krimpener-Lopikerwaard.

 

Het water, de prachtige natuur,historische steden als Gouda, Woerden, Leiden en landelijke dorpen in combinatie met een schitterend landelijke omgevingverrast veel mensen. Eigenwijze Evenementen laat je kennismaken met sloepentocht overde Nieuwkoopse, Reeuwijkse plassen of De Kaag. Via De Rijn naar de Hollandse IJssel dwars door Linschoten en Oudewater.

Fiets-, skeeler-, of solextochten,zeilregatta, kanoën, poldersport, parapente/ ballonvaren, (boeren)golf, waterskiën,culturele of educatieve activiteiten alles is mogelijk. Volgens de organisatie schuilt de kracht van de programma's in de authentieke invulling. Lunchen in de boomgaard, onvergetelijke feesten op een eiland midden op de plas.

Eigenwijze Evenementen is naar eigen zeggen een klein flexibel, maar bovenal betrokken evenementenbureau dat zich bezighoudt met de A tot Z organisatie van onder andere: personeels- en bedrijfsfeesten, jubilea, openingen, productpresentaties, relatie- endealerdagen, directie- en managementbijeenkomsten en incentiveprogramma's.
 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!