Back Back Nieuws

Eigenwijze Evenementen pakt uit bij Evers Staal

22 april 2009
EigenWijze Evenementen heeft voor het Hillegomse staalbedrijf Evers Staal op orginele wijze invulling gegeven aan de feestelijke receptie. Meer dan 350 gasten hebben genoten op de prachtige locatie van kasteel en Koetshuis van landgoed Keukenhof. Het uitgangspunt op voorhand was helder geen standaard receptie maar feest, daarnaast staal in brede diversiteit tonen.

Deze missie is uitermate geslaagd, want het 75-jarig staal verleden en de toekomst liep als rode draad door de programmering heen. Na een bezoek aan de Keukenhof voor de liefhebbers was er een zeer gevarieerd programma. Het ambacht van de smid, spectaculiar entertainment door Michael Shalton Productions, de lokale fanfare en een stalen kunstwerk "een bos tulpen" door kinderen getekend en uiteindelijk gesmeed tot prachtig kunstwerk, welke een permanente plaats krijgt in de tuinen van het landgoed; kortom aan alles is gedacht om het evenement tot een echt feest te maken.

Het jubileumjaar is nog niet ten einde, in het najaar staat er nog een incentive reis naar mediterrane bestemming op het programma, eveneens in te vullen door EigenWijze Evenementen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!