Back Back Nieuws

Eigenwijze Evenementen laat Gouda genieten van Black Gospel

24 december 2015
De St. Jan in Gouda stond vorige week in het teken van drie avonden Black Gospel. Gouda City Events (label van Eigenwijze Evenementen) was verantwoordelijk voor creatie en uitvoering van deze 3 avonden. De kerk was sfeervol uitgelicht en aangekleed met meubilair Van der Schoot Horeca Service. Eén van de drie avonden was exclusief voorbehouden aan personeel en relaties Van Beynum Autogroep.

Onder de indruk
Het swingende Gospel koor bestaande uit 19 (semi) professionele zangeres en zangeressen heeft de kerk op zijn grondvesten laten schudden. Iedereen in de kerk was onder de indruk van hun zangkwaliteit aangevuld met de hoofdact Hind op woensdag en Pearl Joan op vrijdag. Bekende en minder bekende Kerstliederen werden door het koor afgewisseld met optredens van Pearl of Hind. Het geheel werd met een applaus ontvangen door publiek uit het hele land.

Geslaagd event
Totaal hebben bijna 2.000 zakelijke gasten en particulieren deze 3 avonden bijgewoond en genoten van dit muziekspektakel. De reacties op social media zijn overweldigend en afgaande op de positieve sfeer in de St. Jan kan organisator Hans Peter van den Bosch terug zien op een wederom geslaagd event na de 1e editie in 2014. De data voor 2016 staan al weer vast: 21 en 22 december.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!