Eigenwijze Evenementen 50-jarig jubileum Chemship oranje tintjeEigenwijze Evenementen 50-jarig jubileum Chemship oranje tintje
Back Back Nieuws

Eigenwijze Evenementen geeft 50-jarig jubileum Chemship oranje tintje

11 juni 2019

Dinsdag 4 juni 2019 was een bijzondere datum voor live-communicatiebureau Eigenwijze Evenementen. Ondanks alle onheilspellende weersberichten, hebben zij invulling gegeven aan een onvergetelijk Jubileum Event voor internationaal scheepvaartbedrijf Chemship uit Rotterdam.

Decor voor het feest was de 'besloten' Koninklijke Roei- en Zeilvereniging Sociëteit De Maas aan de voet van de Willemsbrug, met prachtig uitzicht op de Kop van Zuid in Rotterdam. Met medewerking van alle partners, waaronder Heman, Bloem Bloem, De Klaproos voor licht & geluid en Tent4Rent, was het jubileum event minutieus voorbereid. Code oranje op de dag, deed het programma last-minute ingrijpend wijzigen, maar de circa 250 (inter)nationale gasten hebben hier weinig tot niets van gemerkt.

Het exquise vier gangen sterrendiner, welke werd geserveerd door de keukenbrigade van De Maas, stond onder leiding van sterrenchef Henrie van der Heijden van restaurant Vista in Willemstad. Gedurende de avond waren er diverse optredens van onder andere stemacteur Niek Boes, entertainment door DJ Maestro, Do en als speciale toegift op de avond een optreden van het wervelend Black Gospel Koor G-Roots.

Geen uitdaging te groot

'Eigenwijze Evenementen heeft aangetoond dat geen uitdaging te groot is als dedicated partner voor haar opdrachtgevers,' aldus eigenaar Hans Peter van den Bosch. 'Gasten hebben genoten van een bijzonder stijlvolle avond, waarover nog lang zal worden nagesproken.'

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!