Back Back Achter de schermen

EIBTM (4): Holland House Dance Event

30 november 2006

Gisterenavond kleurde Shoko Lounge Club lichtelijk oranje tijdens het Holland House Dance Event. Het initiatief kan ik zeer zeker plaatsen: wat werkt nu beter dan een echte beleving. Derhalve dansten Aussies, Spanjaarden, Duitsers, Nederlanders, Noren en vast nog vele andere nationaliteiten op de opzwepende performance van de DJ, percussionist, violist en pianist. Leuk: diverse NL-standhouders werkten mee in de bediening, stonden achter de bar en ontvingen de gasten. Prima hospitality-element. Jammer was de half lege zaal en het volledig lege terras. Terwijl dat niet had gehoeven.

Hoe meer zielen hoe meer vreugde toch? Wat wilde het geval: wie tijdens de beurs bij de Holland-stand een kaartje wilde bemachtigen werd eerst onderworpen aan een vragentoets: wie ben je en wat is je business. Als Nederlander werkzaam in de eventbranche maakte je geen schijn van kans. "Geen potentie". Het event is vooral gericht op de buitenlandse gast die eventueel ooit wellicht wie weet in de toekomst een event in NL wil organiseren. Prima profile lijkt me ook. Maar als je dan je gast een Nederlands feest wilt laten beleven… zorg er dan voor dat er ook een lekkere groep binnen is die weet hoe je een feestje bouwt. Leren de buitenlandse gasten ook nog eens wat – leuke – Nederlanders kennen en is de zaal goed vol.

Hou me ten goede, het was een prima feest en de Nederlanders die er waren hebben de leeuw niet in z’n hempie laten staan. Het idee is ook echt goed. Maar er had meer in gezeten en de tientallen branchegenoten die graag naar binnen wilden hadden de feestpret en NL-beleving alleen maar vergroot. Er schijnen foto’s online te komen.

Het is tijd om richting het beursgebouw te gaan. Vanuit een zonnig Barcelona: tot blogs.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!