EHM Group neemt Apollo Hotel De Beyaerd overEHM Group neemt Apollo Hotel De Beyaerd over
Back Back Nieuws

EHM Group neemt Apollo Hotel De Beyaerd over

02 april 2021

Het bekende leisure & conferentiehotel De Beyaerd wordt per 1 juni overgenomen door EHM Group. Met de acquisitie kunnen de ondernemers de draad weer oppakken waar ze die met de verkoop van Apollo Hotels in 2018 hadden neergelegd.

Toplocatie

‘Een welkom weerzien’, zo noemt Bas Tolmeijer van EHM Group de overname van De Beyaerd. ‘We vonden het altijd al een prachtige plek: echt een toplocatie op de Veluwe om verliefd op te zijn. Toen bekend werd dat de huidige eigenaren voornemens waren het te desinvesteren, aarzelden we geen moment en was de koop snel beklonken.’ Hotel De Beyaerd is gebouwd in 1994 en biedt 91 comfortabele kamers, 11 banqueting & conferentiezalen tot 350 personen, een vergadervilla, een bar, een restaurant en uitstekende ontspanningsfaciliteiten als sauna, fitness en een buitenzwembad. Op het vier hectare grote terrein is eveneens het outdoorcenter Veluwe Events gevestigd.

In goede handen

Alexander Kluit, managing director van Leonardo & Apollo Hotels Benelux, is verheugd over zijn opvolgers: ‘Als je zo lang je ziel en zaligheid hebt gelegd in een bedrijf, wil je er zeker van zijn dat de onderneming en natuurlijk de medewerkers in goede handen zijn. Ik ben ervan overtuigd dat met EHM Group de passie succesvol zal worden voortgezet.’ Volgens hem past de verkoop in de strategie van de keten, waarbij de focus in de Benelux ligt op groei en de exploitatie van stadshotels onder de Leonardo & Apollo brands.

Sterke aantrekkingskracht voor Leisuremarkt

EHM Group heeft een bijzondere kijk op de toekomst van Hotel De Beyaerd. Bas Tolmeijer: ‘Natuurlijk moeten de plannen nog verder vorm krijgen, maar we willen vooral investeren in het vergroten van de culinaire kwaliteit, wellness en onthaasten. Het accent zal liggen op een concept met een sterke aantrekkingskracht voor de leisuremarkt.’

Op de foto v.l.n.r.: Wouter Dekker (EHM Group), Jasper Ebbink (De Beyaerd), Esmée de Keijzer (De Beyaerd) en Bas Tolmeijer (EHM Group).

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!