Back Back Nieuws

Egmond Wandel Marathon tegen reuma heeft nieuwe hoofdsponsor

21 december 2015
Het schoenen- en kledingmerk Hi-Tec heeft zich voor de komende drie jaar als hoofdsponsor verbonden aan de Egmond Wandel Marathon tegen reuma van organisator Le Champion. Bij dit wandelweekend aan de Noord-Hollandse kust kunnen deelnemers zelf kiezen of zij één of twee dagen meelopen.

Hi-Tec is in Nederland enorm betrokken bij de wandelsport. Zo is Hi-Tec onder andere hoofdsponsor van de Nijmeegse Vierdaagse, de Dam tot Dam Wandeltocht (eveneens georganiseerd door Le Champion), de Rode Kruis Bloesemtocht, de Airborne Wandeltocht en partner van de KWBN (Koninklijke Wandel Bond Nederland). 'Toen de mogelijkheid zich voordeed om ook betrokken te zijn bij dit prachtige wandelevenement in de winter hebben we meteen gereageerd. We vinden het een enorme eer om betrokken te zijn bij dit wandelevenement. En hopen samen met Le Champion dit evenement de komende jaren nog groter te laten worden', vertelt Sanne van Wilderen, marketing manager Hi-Tec.

Egmond Wandel Marathon tegen reuma
De sfeervolle winterklassieker met routes langs het Noordzeestrand en door het Noordhollands Duinreservaat vindt plaats op zaterdag 23 en zondag 24 januari 2016. Het evenement is voor vele wandelaars een goed begin van het nieuwe wandeljaar.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!