Back Back Nieuws

Efteling wint award voor horeca innovatie

20 mei 2011
De Efteling heeft de Misset Horeca Innovatie Award gewonnen voor het meest innovatieve horecabedrijf van Nederland. De prijs werd uitgereikt tijdens het Misset Horeca Top 100 Event in Hotel Figi in Zeist. De jury was unaniem in haar oordeel dat de door het Brabantse attractiepark ingeslagen weg met aandacht voor ‘diversiteit, vers en gezond’ bekroond moest worden met deze nieuwe award.


Bevestiging van ingezette koers
De prijs werd in ontvangst genomen door een trotse Adjunct Directeur Horeca, Coen Schelfhorst. In een kort dankwoord gaf hij aan de prijs vooral als een bevestiging te zien van de ingezette koers: “Deze award zien wij vooral als een aanmoedigingsprijs. De ontwikkeling van de kwaliteit en het aanbod in de horeca is voor ons een belangrijk aandachtsgebied. Sinds begin 2010 is het Horeca Kwaliteitsplan een traject gestart dat fasegewijs en per locatie zorgdraagt voor een upgrading van het aanbod. De kernwoorden in dit plan zijn kwaliteit, diversiteit, vers, gezond en verantwoord”.


Fysiek bewijs

Sinds de invoering van het Horeca Kwaliteitsplan is al een groot aantal aanpassingen aan bestaande en zelfs geheel nieuwe horecalocaties gerealiseerd. Het fysieke bewijs van de eerste stappen zijn de horecalocaties Station de Oost, de Octopus en de Oase waar onder meer panini’s, verse pasta’s, salades, vruchtensappen en vers fruit tot het assortiment behoren. Zeer recent opende family-style restaurant “Het Wapen van Raveleijn”, net als horecapunt Casa Caracol waar onder meer wraps, panini’s, smoothies en de Efteling Mojito te verkrijgen zijn. In de zeer nabije toekomst wordt in de Toko Pagode een nieuw noodle & rice concept gepresenteerd en volgend jaar zal pannenkoekenrestaurant Polles Keuken in het hart van het park openen.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!