Back Back Nieuws

Efteling viert 60ste verjaardag met spectaculaire jubileumshow

01 juni 2012
De nieuwe watershow Aquanura beleefde donderdag 31 mei, speciaal voor de 60ste verjaardag van de Efteling en onder toenziend oog van bijna 800 genodigden en 1.500 medewerkers, haar première. Bij het zien van deze derde grootste fonteinenshow ter wereld worden alle herinneringen aan een dagje Efteling samengevat in een waterballet van muziek, kleur, water, vuur en mist.

 


Première nieuwe watershow Aquanura

Aquanura de grootste watershow van Europa en de derde grootste van de wereld. De watershow kan perfect worden ingezet als opening of ter afsluiting van een evenement. Daarnaast is het mogelijk om vooraf een speech te houden. Aquanura kan verschillende shows laten zien, zelfs ook een op maat gemaakte show voor een bedrijf. Rondom de locatie van Aquanura zijn vier vlonders gebouwd om in te zetten voor zakelijke evenementen. De vlonders beschikken over een ruime capaciteit en kunnen naar eigen wens ingericht worden.

 


Sprookjes komen tot leven tijdens Aquanura

Aquanura is een eerbetoon aan de eerste waterattractie die de Efteling bij haar opening in 1952 rijk was: De kikkerkoning. In Aquanura veranderen 4 kikkers de Vonderplas tien minuten lang in een muzikaal schouwspel. Ondersteund door krachtige en herkenbare Efteling-melodieën en zo’n 200 fonteinen komen sprookjes als De rode schoentjes en De Indische waterlelies, maar ook attracties als Spookslot, Raveleijn en Droomvlucht tot leven. Laat deze sensationele watershow onderdeel zijn van een zakelijk evenement en beleef de wondere wereld van de Efteling.

 


  

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!