Back Back Nieuws

Efteling biedt zakelijke mogelijkheden rondom The Sound of Music

23 april 2008
The Sound of Music is vanaf 17 september a.s. exclusief in het Efteling Theater te zien. Na TiTaTovenaar, Annie en Assepoester is dit de vierde productie die in samenwerking met Albert Verlinde en Roel Vente van V&V Entertainment wordt gepresenteerd. Deze wereldberoemde musical biedt de zakelijke markt extra mogelijkheden om een succesvol en bijzonder evenement in de Wereld vol Wonderen te organiseren.

Met het organiseren van evenementen voor zakelijke gasten heeft de Efteling reeds haar sporen verdiend. Ook de musical The Sound of Music is vanaf 17 september a.s. in het zakelijke programma op te nemen. De musical is exclusief te reserveren voor een eigen gezelschap met al dan niet een Efteling-programma naar eigen invulling. Zoals een bezoek aan een of meerdere attracties van de Efteling of een hapje, drankje of diner in een van de vele Efteling locaties. The Sound of Music is niet alleen exclusief inzetbaar. Er zijn ook vele andere mogelijkheden, zoals het reserveren van een aantal zitplaatsen tijdens reguliere voorstellingen of het inzetten van toegangsbewijzen als relatiegeschenk, kerstpakket etc. Meer dan genoeg mogelijkheden in combinatie met de musical.

Musical The Sound of Music
De Broadwaymusical The Sound of Music was de laatste samenwerking van het bekende duo Richard Rodgers and Oscar Hammerstein II. Het werd ook hun meest succesvolle musical en is duizenden malen opgevoerd in diverse theaters rond de wereld. De onvergetelijke musicalliedjes van Rodgers and Hammerstein II kregen de Oscar voor Beste Muziek. Deze liedjes zullen vanaf september worden vertolkt door de zojuist in het Oostenrijkse Salzburg bekend gemaakte cast. In deze Oostenrijkse stad en omgeving vond in 1965 de opname van de originele film plaats. De hoofdrol in het Efteling Theater wordt vervuld door Wieneke Remmers in de rol van Maria, de novice die gouvernante wordt van de zeven kinderen van kapitein Von Trapp. Andere hoofdrollen worden gespeeld door Rein Kolpa als Kapitein Von Trapp, Anouk Maas als oudste dochter Liesl en Steven Colombeen, in de rol van de jonge postbode Rolf. Koen Crucke speelt Oom Max, een vriend van de familie en Ellis van Laarhoven, de Barones die verloofd is met de Kapitein. Tot slot wordt Jackie van Oppen Moeder Overste van het nonnenklooster, die Maria naar de familie Von Trapp stuurt.

The Sound of Music is de opvolger van de succesvolle musical Assepoester, die eind maart dit jaar met 90.000 verkochte kaarten werd afgesloten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!