Back Back Nieuws

Efteling benadert zakelijke markt in België

21 mei 2008


Met het oog op een verdere internationalisering levert de Efteling vanaf nu ook evenementendiensten aan in België gevestigde bedrijven. Hiervoor is een nieuwe account manager aangesteld, die zich volledig zal toespitsen op de zakelijke markt in België.

De laatste jaren kozen al verschillende Belgische bedrijven voor de sprookjesachtige omgeving van de Efteling als locatie van hun personeelsfeest, incentive of congres. Met de komst van Margreet Paauwe als nieuwe account manager in België, spreekt de Efteling Belgische bedrijven rechtstreeks aan en levert het net over de grens gelegen entertainmentbedrijf een evenementenaanbod op maat.

Events tijdens én buiten het parkseizoen

Niet alleen tijdens opening van het park maar ook tussen het zomer- en winterseizoen biedt het attractiepark onderdak aan bedrijven voor zowel relatie- en personeelsbijeenkomsten als zakelijke events. Met een capaciteit van 1 tot 16.000 bezoekers is de Efteling ook geschikt voor zeer grote groepen. Het minimale aantal voor een volledige uitkoop van het park, haar attracties en horecapunten, waardoor een exclusief bezoek mogelijk wordt, is 4.000 personen. Onder meer Belgacom, Unilever, Princess en Spar maakten reeds gebruik van één van de vele mogelijkheden.

Ook wanneer het park open is voor publiek, biedt de Efteling een uniek decor voor bijvoorbeeld congressen en zakelijke diners. Bedrijven kunnen gebruik maken van ruime locaties zoals het Efteling Theater en het Fata Morgana Paleis. Dit najaar stelt de Efteling een nieuwe evenementenlocatie ter beschikking in de vorm van een luxepaviljoen, centraal gelegen in het park. Deze tijdelijke locatie is geschikt voor evenementen met 250 tot 2.500 gasten, zoals bijvoorbeeld een presentatie, modeshow of business event.


Oneindig veel mogelijkheden
Een bedrijfsevenement in de Efteling is telkens weer een onvergetelijke belevenis. De ‘Wereld vol Wonderen’ biedt maar liefst 26 sfeervolle gethematiseerde locaties met een totale oppervlakte van 7.200 m² voor incentives, congressen of seminars, al dan niet met entertainment op maat. Formele en informele bijeenkomsten kunnen perfect gecombineerd worden in de Efteling. Combinaties op maat met het Efteling Hotel en het Efteling Golfpark zijn natuurlijk ook mogelijk.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!