Effectivents - training Online & Hybride EventmanagementEffectivents - training Online & Hybride Eventmanagement
Back Back Nieuws

Effectivents - training Online & Hybride Eventmanagement

11 januari 2021

Online en hybride events. Ze veroveren nu een plek die wellicht nooit meer volledig zal worden ingeleverd. Dit betekent schakelen voor de evenementenbranche. Met de training Online & Hybride Eventmanagement biedt Effectivents een training aan die inzicht geeft in de verschillende mogelijkheden en kansen van online en hybride events.

Training Online & Hybride Eventmanagement

De training bestaat uit zes sessies van elk twee uur en start op twee verschillende data, namelijk 25 januari 2021 en 2 maart 2021. Het programma is opgebouwd uit zes verschillende sessies. Allereerst is er een inleiding in online en hybride evenementen. Vervolgens wordt de interactie, het netwerken en de beleving van een digitaal evenement besproken. Event Design voor online, Hybride Eventstrategy en het technische gedeelte van online en hybride evenementen komen daarna aan bod. Als laatste deel van de training wordt er een verdieping gegeven over de evenementenbranche na vandaag.

Wat leer je?

De training heeft als doel om inzicht te geven in de mogelijkheden en kansen van online en hybride events. Tijdens de training leer je verschillende dingen, zoals het schakelen van on site naar online en hybride events, het creëren van online netwerkmogelijkheden en engagement en hoe je de beleving en interactie toevoegt die de live ontmoeting zoveel mogelijk evenaart. Je krijgt door deze training inzicht in de mogelijkheden met betrekking tot werkvormen, formats en platforms en je krijgt in de training inspiratie op basis van voorbeeldcases. Je leert vertrouwen te krijgen in het organiseren van online en/ of hybride events en verschillende do’s & dont’s worden besproken in het algemeen en op technisch gebied in het bijzonder. Daarnaast leer je de communicatie met de doelgroep en de voorbereiding van de doelgroep inrichten. De training is interactief vormgegeven, waardoor je de kans krijgt om met en van elkaar te leren.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!