Back Back Nieuws

Effectgroep verzorgt tweede editie Vrienden van Trimetal

21 februari 2011
Trimetal Bouwverven organiseerde in samenwerking met de grossiers voor de tweede keer een groots opgezet live muziekevenement voor vakschilders. Effectgroep tekende ook voor deze tweede editie voor concept en organisatie.

 

Eerste hoogtepunt 2011

In DeFabrique te Utrecht werden begin februari meer dan 950 professionele schilders onthaald op een spetterend muziekfeest. Trimetal geeft een reactie: ‘Dit perfect georganiseerde evenement was alvast een eerste hoogtepunt van 2011 in de relatie tussen Trimetal, de grossiers en de vakschilders. En wat voor één!’

 

Opzwepende meezingers

Na een gezellig informeel samenzijn met dinerbuffet werd men uitgenodigd voor het muziekfeest. Daar bracht vooract Joel Borrelli (ook bekend van The Crazy Piano’s) samen met zijn drummer/zanger alvast de stemming erin met enkele opzwepende meezingers. De eerste danspasjes zag men al in het publiek.

 

Hooggespannen verwachtingen

De verwachtingen raakten hooggespannen, en terecht. Het orkest van Stephan Geusebroek stond in de startblokken om een perfecte show af te leveren, samen met vijf Nederlandse topacts. De aanwezigen keken vooral uit naar het optreden van Nick & Simon. Het feest startte met Antje Monteiro, gevolgd door Glennis Grace.

 

Passend slot

Ook gastheer en presentator Xander de Buisonjé verzorgde zijn eigen set, waarna Nick & Simon volgde en het feest werd afgesloten met Frans Duijts. De duet versie van Bloed Zweet & Tranen van André Hazes door Frans Duijts en Xander was een passend slot!

 

Fotografie: By Tycho’s Eye

 


Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!