Eerste zomer brancheborrel!Eerste zomer brancheborrel!
Back Back Nieuws

Eerste zomer brancheborrel!

24 juni 2020

Borrel, BBQ, beachvibe & branchegenoten: High Profile Events, EventSummit en LiveCommunity presenteren de eerste brancheborrel van deze zomer!

Na een droog voorjaar zijn we dorstig op zoek naar contact! Voeten in het zand, fijne beats en ongecompliceerd samenkomen. Een BBQ, een borrel en je favoriete branchegenoten: meer heb je niet nodig, toch? Het is dan ook de hoogste tijd voor de eerste brancheborrel van deze zomer!

Beachvibe

Op donderdag 2 juli organiseren High Profile Events, EventSummit en LiveCommunity van 16:00 tot 19:00 de eerste brancheborrel van deze zomer. Hét perfecte moment om elkaar weer te zien en te sparren over de afgelopen én de komende tijd. Thuishaven, met het grootste terras van Amsterdam, is de ideale locatie voor deze relaxte borrel met beachvibe.

Reserveer snel!

Uiteraard houden we rekening met de geldende maatregelen. Er zijn nu 100 plaatsen beschikbaar om samen met ons de zomer af te trappen. Reserveer snel jouw plek!  Mochten de maatregelen tussentijds veranderen dan schalen we uiteraard op om zoveel mogelijk van jullie te kunnen ontvangen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!