Back Back Nieuws

Eerste Stekker in de Tunnel in expeditiestraat Hoog Catharijne

17 januari 2015
Er is licht aan het einde van de tunnel. Vers Vermaak organiseert in samenwerking met Hoog Catharijne alsnog de allereerste editie van Stekker in de Tunnel. In 2014 heeft vrijwel iedereen het meegekregen: Stekker in de Tunnel kon destijds op het laatste moment toch niet doorgaan. Nu, bijna een jaar, drie onderzoeken en een hoop bloed, zweet en tranen later is het dan toch gelukt:  28 februari gaan de poorten van de tunnel open voor publiek.

De locatie is ongewijzigd gebleven: de expeditietunnel (zie foto) is nog net zo rauw en ongepolijst als vorig jaar. De ruggengraat van één van de drukste winkelcentra van Nederland geeft deze eerste editie toegang aan maximaal 2.500 bezoekers die een nacht lang kunnen genieten van dit 120 meter lange one of a kind betonnen walhalla waarvan tot voor kort iedereen alleen nog maar kon dromen.

Diep, donker, rauw
De muzikale invulling is zoals deze zou moeten zijn voor een elektronisch muziekevenement in een tunnel: diep, donker, rauw en zonder concessies. Organisator en programmeur Pitto: ‘Op een locatie als deze zet de tunnel de sfeer en moeten de artiesten hierop inspelen. We programmeren zeker in de lijn met de vorige line-up; een elektronisch feest met een duister en internationaal randje, maar ook veel bekends uit Utrecht zelf. Een feest der verkenning van de tunnel, om het zo maar te noemen.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!