Back Back Nieuws

Eerste Special Obstacle Run voor mensen met een 'hindernis'

14 september 2015
Zorgboerderij Griftenstein & Zorg in De Bilt organiseert samen met Down Under in Nieuwegein voor het eerst een Special Obstacle Run op 10 oktober. Hiermee geven zij een kans aan iedereen in de samenleving om mee te doen aan deze trend. 

De mud runs en obstacle runs schieten tegenwoordig als paddenstoelen uit de grond. Zorgboerderij Griftenstein & Zorg (waar bewegen een belangrijk item is) heeft de primeur om dit evenement voor iedereen met een ‘hindernis’ toegankelijk te maken en deze uitdaging aan te gaan.

De run
De Special Obstacle Run vindt plaats op 10 oktober op het terrein van Down Under in Nieuwegein. Het is een evenement voor mensen met een lichte fysieke of mentale beperking die graag sportief bezig zijn. Een run van 1,5 of 3 km met obstakels waar overheen, doorheen, onderdoor of langs geklommen moet worden. Een uitdagend maar overzichtelijk parcours dat met een begeleider afgelegd kan worden. Om ervoor te zorgen dat de veiligheid gewaarborgd wordt, wordt de run naast een eigen begeleider compleet begeleid door een professionele instructeur van Down Under. Door het maken van groepjes die zorgvuldig op niveau worden ingedeeld zorgt de organisatie ervoor dat het voor iedereen een uitdaging is.

Testdagen
Door modder, onder netten, over picknick tafels, het kan allemaal tijdens dit evenement. Om er nog meer uit te halen organiseert Griftenstein & Zorg ook twee sportdagen waar (potentiele) deelnemers alvast kunnen kennismaken met een aantal obstakels en tevens hun conditie kunnen testen. Deze sportdagen vinden plaats op 22 en 27 september 2015. 
Inschrijven voor de Special Obstacle Run en de twee sportdagen kan nog steeds via info@griftensteinenzorg.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!