Back Back Nieuws

Eerste show Boom Chicago in vernieuwd theater

25 februari 2011
In het volledig vernieuwde Chicago Social Club op het Leidseplein in Amsterdam gaat woensdag 30 maart Social Media Circus van comedytheater Boom Chicago in première. Social Media Circus gaat verder waar de voor vele Oscars genomineerde film The Social Network stopt.

 

Hilarische multimedia show

600 miljoen mensen zijn actief op Facebook en op andere sociale netwerken. Maar hoeveel van je Facebook vrienden zijn echt? ZorgtLinkedIn voor een betere baan? Boom Chicago’s 37ste productie is een hilarische multimedia comedyshow over hoe Facebook, Hyves, LinkedIn en Twitter ons leven hebben veranderd. Social Media Circus haalt met sketches, improvisatie, stand-up, video and muziek de lucht uit de opgeblazen hype, ontmaskert de gekken en zet de helden op het podium.

 

Voortzetting van traditie

De nieuwe show is een voortzetting van Boom Chicago’s traditie om op een originele manier actuele en relevante verhalen te vertellen, het publiek daarbij te betrekken en daar bijzondere innovatieve, technologische middelen bij te gebruiken. Met foto’s en video’s wordt Social Media Circus zelf onderdeel van de verhalen die bezoekers delen met hun vrienden.

 

Locatie mogelijkheden

Chicago Social Club blijft de vaste speelplek van Boom Chicago, maar gaat daarnaast van start met een spiksplinternieuwe bar, terras, keuken en drie clubavonden per week. Nieuwe technische faciliteiten, licht en geluid maken de zaal een betere plek om te eten, te drinken, een voorstelling te bekijken en evenementen te organiseren.

 

Kaarten bestellen

Social Media Circus speelt vanaf woensdag 30 maart elke dinsdag, donderdag en zaterdag
De zaal gaat om 18:30 uur open voor drankjes en diner, de voorstelling begint om 20:15. Kaarten kunnen besteld worden via www.boomchicago.nl of tel. 020-423 0101.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!