Back Back Nieuws

Eerste Regardz locatie met Green Key certificering

26 augustus 2011
Hart van Holland Nijkerk is de eerste Regardz locatie met een Green Key certificering. Aangezien de Green Key het internationale keurmerk is om het duurzame imago van een onderneming te communiceren, wordt bekeken of, in navolging van Hart van Holland, ook de overige vijftien Regardz locaties op korte termijn gecertificeerd kunnen worden.

 

Bewuste keuzes

Deze evenementenlocatie van Regardz maakt al jaren bewuste keuzes op het gebied van duurzaamheid. Zoals een bewuste omgang met energie, biologisch eten en drinken, inzet van groen busvervoer en strenge afvalscheiding. Ook opdrachtgevers worden hierin betrokken door bijvoorbeeld samen een zo goed mogelijke inschatting te maken van de opkomst van de gasten, om na afloop zo weinig mogelijk eten weg te hoeven gooien.

 

MVO verweven in dagelijks werk

De gouden certificering is een mooie bevestiging van alle inzet op MVO-gebied van de afgelopen jaren in Hart van Holland. ‘MVO is volledig verweven in het dagelijks werk van alle medewerkers. Zij hebben een belangrijke rol in de certificering gespeeld. Ik ben dan ook dubbel trots op het behalen van een gouden Green Key’, aldus Mike Eggenkamp, general manager Hart van Holland.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!