Back Back Nieuws

Eerste netwerkbijeenkomst van BrancheContact 'Samen kansen creëren' in Naturalis

06 juni 2013
BrancheContact organiseert op donderdag 4 juli de eerste editie van “Samen kansen creëren”, een terugkerende inspirerende bijeenkomst waarbij netwerken centraal staat. Er wordt een workshop 'Kansen Creëren' gegeven met na afloop een netwerkborrel waarbij het geleerde in de praktijk gebracht kan worden. Gastheer van deze bijeenkomst is Naturalis.

Joris Bots en Arjen Lemstra willen, naast hun landelijk jaarlijks terugkerende events als EvenementContact, OutdoorContact en FestivalContact, meer doen voor deelnemers en bezoekers van deze events. Deze beurzen hebben tot doel om op een efficiënte en laagdrempelige wijze vraag en aanbod bij elkaar te brengen of samenwerkingsverbanden tot stand te brengen.

Delen = vermenigvuldigen
Arjen Lemstra: “Wij geloven in delen = vermenigvuldigen. Samenwerking is in deze tijden hard nodig om het hoofd boven water te houden. Wij merken dat heel veel mensen moeite hebben om de juiste netwerken aan te boren en hoe te communiceren op de vele netwerkbijeenkomsten die er zijn”.

Deuren open voor de branche
Naturalis wilde heel graag gastheer zijn van deze eerste bijeenkomst. Op 4 juli heten zij je van harte welkom in Leiden. Als deelnemer aan de Leiden Straat op EvenementContact hebben zij al goede ervaringen met het concept. Graag zetten zij dan ook de deuren open voor de branche. Naturalis is een modern interactief museum voor jong en oud en biedt daarnaast gelegenheid om zakelijke en feestelijke bijeenkomsten te organiseren.

Voorafgaand aan de borrel en plenaire sessie krijgt iedereen de kans om het museum te bekijken. Om 16.00 uur is de start van de workshop “Samen kansen creëren”, waarbij je meegenomen wordt in het verhaal van efficiënt netwerken. Over de inhoud wordt nog niet veel losgelaten, behalve dat het interactief, leerzaam en effectief zal zijn.

Foto: Auditorium Naturalis

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!