Back Back Nieuws

Eerste multilevel event geboekt in 040 Congress & Events: LadiesLEF

26 februari 2013
Het spiksplinternieuwe 040 Congress & Events van Van der Valk Hotel Eindhoven  nadert  dit voorjaar haar voltooiing met rasse schreden. Het eerste multilevel event is dan ook geboekt: LadiesLEF, an event for sexy & smart women.

De locatie wordt dit voorjaar opgeleverd en mag zich nu reeds verzekeren van de komst van LadiesLEF, an event for sexy and smart women. Het event vindt plaats op 1 en 2 november en richt zich op de moderne, bewuste, open-minded  vrouw die het lef heeft zo nu en dan voor zichzelf  te kiezen.

Aanbod
LadiesLEF onderscheidt zich met haar aanbod maar ook middels de wijze hoe dit gepresenteerd wordt. Onderwerpen voor smart en sexy vrouwen komen aan bod, denk hierbij aan plastische- en cosmetische chirurgie, lingerie, (sexy) fashion, gadgets, convenience goods, coaching en mindfulness. Dit alles met alle denkbare entertainment onder één dak. Bezoekers kunnen een dagticket kopen, dit ook combineren met de clubnight, diner, casino, wellness of verlengen met een overnachting. LadiesLEF richt zich hierdoor niet alleen op de regionale bezoeker, maar biedt voor vrouwen uit heel Nederland een dag- of weekendje weg.

LadiesLEF belooft in een inspirerend onderonsje te worden for ladies only en vindt plaats op vrijdag 1 en zaterdag 2 november 2013. LadiesLEF is een initiatief van BuroDaad, in combinatie met de Productietoren.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!