Back Back Nieuws

Eerste live uitzending BNR Zakendoen met Fryslân gestart in Drachten

12 september 2012
De eerste uitzending van het BNR-radioprogramma ‘Zakendoen met’ vond afgelopen vrijdag plaats vanuit Drachten. Het programma werd gepresenteerd door BNR-radiomaker Paul Laseur en salestrainer Frank van Leer. Friese ondernemers, onder wie Tim Laning, mede-eigenaar van Grendel Games uit Leeuwarden, Rinze-Jan van der Schuit van FibreMax uit Joure en Piet Bosmans van Irmato uit Drachten waren te gast in de uitzending.

'Zakendoen met'

Het BNR-Nieuwsradioprogramma ‘Zakendoen met’ komt in september en oktober zes vrijdagen achter elkaar live vanuit een locatie in Fryslân. Het hoofddoel van de campagne is het imago van Fryslân onder ondernemend Nederland te versterken. Tijdens de uitzendingen wordt door middel van gesprekken met de tafelgasten aandacht besteed aan succesverhalen van ondernemers op het gebied van o.a. innovatie, duurzaamheid, watertechnologie, agribusiness/food en ambachten.

Fan Fryslân
Fan Fryslân organiseert in samenwerking met diverse partners de bijeenkomsten en BNR is verantwoordelijk voor het redactionele gedeelte. De uitzendingen vinden plaats van vrijdag 7 september tot en met vrijdag 12 oktober van 12.30 tot 14.00 uur en worden voorafgegaan door een netwerklunch voor de ondernemers en belangstellenden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!