Back Back Nieuws

Eerste inspiratiebezoek voor meetingplanners op Texel

16 september 2013
12 Organisatoren van zakelijke bijeenkomsten en evenementen waren op donderdag 12 en vrijdag 13 september te gast op Texel om inspiratie op te doen voor hun komende meetings en events. Het succesvolle tweedaagse inspiratiebezoek is het eerste in een reeks initiatieven opgezet door Grand Hotel Opduin in samenwerking met diverse Texelse collega-ondernemers om Texel beter op de kaart te zetten als bestemming voor zakelijke toeristen.

Tijdens het tweedaagse evenement werd een bezoek gebracht aan Stayokay Texel, Zandbank Texel, De Texelse Bierbrouwerij, Grand Hotel Opduin en Paal 17. Het vervoer werd aangeboden door Texeltours en Van der Linde fietsen en TBO Texel. Het Wilde Keukentje verzorgde een picknick lunch in natuurgebied de Slufter en op vrijdag mochten de gasten nog een rondvlucht maken over het eiland met Paracentrum Texel.

Texelse ondernemers
Initiatiefneemster Kirsten Dashorst over het evenement: ‘We zijn ontzettend dankbaar dat de collega-ondernemers zo enthousiast waren samen met ons kosteloos deze inspiratiedagen te organiseren. De Texelse ondernemers hebben weer eens bewezen dat ze goed kunnen samenwerken en hebben zich van hun beste kant laten zien om alle gasten fan te maken van Texel.’

Diederick van Eeden, eigenaar van de evenementenadviseur: ‘Een erg leuke manier om Texel met al z’n – zakelijke – mogelijkheden te ontdekken. Super georganiseerd door Kirsten van Grand Hotel Opduin’.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!