Back Back Nieuws

Eerste inschrijvingen voor Houten Giraffe binnen

16 januari 2009
De inschrijfperiode van de Houten Giraffe is al een aantal weken geopend. Zo zijn de eerste evenementen en concepten reeds ingezonden door studenten om kans te maken op die felbegeerde award.

Om ook vanuit het studentenveld bij te dragen aan de professionalisering van de evenementenbranche is de Houten Giraffe (kleine broertje van de Gouden Giraffe) door de NHTV in het leven geroepen. Deze prijs zal in 2009, met medewerking van High Profile Uitgeverij, voor het eerst landelijk worden uitgereikt.

De hogescholen die zich reeds hebben aangemeld om deel te nemen aan de Houten Giraffe zijn; Fontys Bedrijfshogeschool, Hogeschool InHolland Diemen, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, Hogeschool Rotterdam, Hogeschool Utrecht, NHTV Internationaal Hoger Onderwijs Breda en Stenden Hogeschool.

Zij bieden hun eerste- t/m vierdejaars studenten met een opleiding event- of vrijetijdsmanagement een kans om de Houten Giraffe in de wacht te slepen met de door hun georganiseerde evenementen en ontwikkelde concepten.

Per hogeschool gaat er in elk van de vier categorieën, slechts één inzending door de voorselectie. Deze vier inzendingen worden vervolgens nagekeken door de vakjury!

Voor meer informatie kun je contact opnemen via houtengiraffe@nhtv.nl  of 06-42950077.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!