Back Back Nieuws

Eerste impressies binnenzijde Ziggo Dome

15 mei 2009
De eerste impressies van de look & feel van de binnenzijde van de Ziggo Dome zijn vandaag beschikbaar gekomen, de nieuwe concerthal die pal naast de Amsterdam ArenA in 2011 zijn deuren opent.




De beelden tonen een evenementenopstelling met het podium aan de westzijde van de Ziggo Dome. De impressies bevestigen de intieme setting, maar ook de omvang van de locatie. De totale capaciteit van de Ziggo Dome is bijna 16.000 mensen. In de zaal is plaats voor 6300 bezoekers, de eerste ring beschikt over 4830 zitplaatsen waaronder 800 Member Seats en op de tweede ring zijn 4470 zitplaatsen.

In de Ziggo Dome worden naar verwachting 100 evenementen per jaar georganiseerd voor 1,2 miljoen bezoekers. De Ziggo Dome is speciaal ontwikkeld voor concerten van nationale en internationale artiesten, familie-entertainment en andere evenementen. De filosofie is de ontmoeting tussen idool en fan onvergetelijk te maken. Comfort, kwaliteit en gemak staan centraal. Ziggo Dome biedt perfecte akoestiek en maximaal zicht op het podium. Gemak zit 'm vooral in bereikbaarheid en parkeermogelijkheden, maar ook in bestellen, betalen en verkrijgen van consumpties.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!