Back Back Nieuws

Eerste IMEX beurs in Las Vegas

13 september 2011
Na het jarenlange succes van de IMEX in Frankfurt, vindt in van 11 tot en met 13 oktober de eerste Amerikaanse editie plaats. Meer dan 1.500 bedrijven uit de gehele wereld komen bij elkaar op de beursvloer van The Venetian Hotel in Las Vegas.

Waarom IMEX Amerika?
Waarom IMEX Amerika als er al een IMEX Frankfurt is? De organisatie van IMEX heeft daar 5 duidelijke redenen voor:

1. Business: Nog steeds is er veel business van en naar Amerika. Op de beursvloer ontmoet je iedereen die je nodig hebt voor een zakenreis, event of incentive
2. Education: Verschillende continenten, verschillende manieren van werken en andere gedachten. Leer van elkaars ideeën en stel jezelf open voor nieuwe mogelijkheden.
3. Networking: Misschien wel dé belangrijkste reden om te gaan. Je netwerk uitbreiden in een gebied waar men niet vaak komt, maar dat zoveel mogelijkheden biedt.
4. Free: We blijven Nederlanders! Vele Amerikaanse beurzen vragen een entrance fee. IMEX Amerika niet.
5. Las Vegas: Als de vier bovenstaande redenen je niet hebben overtuigd, dan deze; Las Vegas – het decor voor de IMEX - is de event- en incentive stad bij uitstek. Alles kan, alles mag en niets is te gek. Een prachtige inspiratiebron voor velen.

First Incentive Travel & travelmarqt
Samen met hun Amerikaanse DMC partner First Incentive Travel, is ook travelmarqt vertegenwoordigd op de IMEX in Amerika. Volgens travelmarqt directeur Raymon Honings wordt dit een belangrijke beurs. 'IMEX Amerika is nieuw en veelbelovend, gezien de grootte, aanwezige exposanten en de combinatie met Las Vegas als incentive bestemming!.'

Stand 2051
Wil je een praatje komen maken met First Incentive Travel? Bezoek hen dan op stand 2051 of meld je aan voor een super incentive op de laatste dag, aangeboden door First Incentive Travel.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!