Back Back Nieuws

Eerste Hilton Garden Inn in Nederland is geopend

10 augustus 2012
Het eerste Hilton Garden Inn in Nederland, het bekroonde hotelmerk uit het middensegment, is geopend. Hilton Garden Inn Leiden is gelegen in de belangrijke zakelijke regio Leiden, tussen Den Haag en Amsterdam en is het zevende hotel van Hilton Worldwide in Nederland.

Ligging Hilton Garden Inn Leiden
Hilton Garden Inn Leiden ligt direct naast het museum CORPUS waar men een interactieve, educatieve reis kan maken door het menselijk lichaam en dat tevens beschikt over een congrescentrum dat ruimte biedt aan maximaal 500 personen. Ook het gerenommeerde Bio Science Park, dat studenten en bedrijven vanuit heel Europa trekt, ligt op loopafstand.

Kenmerkende faciliteiten
Het hotel beschikt over 173 kamers met alle kenmerkende faciliteiten van het merk, zoals het Garden Sleep System-bed, de ergonomische bureaustoel Mirra van Herman Miller en gratis toegang tot een snel WiFi-netwerk, waardoor het hotel aantrekkelijk is voor zowel zakelijke reizigers als toeristen.

Vergadermogelijkheden
Hilton Garden Inn Leiden beschikt over een Business Center, een fitnessclub en verschillende aanpasbare vergaderruimtes met een capaciteit van maximaal 80 personen. Daarnaast kunnen gasten ontspannen in het moderne restaurant en de stijlvolle bar of gebruikmaken van het gemak van de Pavillion Pantry waar je 24 uur per dag terecht kunt voor snacks of lichte maaltijden om mee te nemen.

Hoogste onderscheiding
In 2011 ontving Hilton Garden Inn voor de eerste keer in de vijfjarige geschiedenis van het merk in Europa, de hoogste onderscheiding in het Europese onderzoek van JD Power & Associates met de eerste plaats in de European Hotel Guest Satisfaction Index Study.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!