Eerste gasten verwelkomd bij Landal Kaap West Eerste gasten verwelkomd bij Landal Kaap West
Back Back Nieuws

Eerste gasten verwelkomd bij Landal Kaap West

10 februari 2022

Landal Kaap West, de nieuwste uitbreiding van Landal GreenParks op het populaire Waddeneiland Terschelling, heeft de eerste gasten welkom geheten. Het gloednieuwe complex bestaat uit 18 luxe recreatie-appartementen met een, twee of drie slaapkamers aan de rand van het gezellige havenplaatsje West-Terschelling.

Luxe appartementen

De 18 luxe appartementen van Landal Kaap West variëren in woonoppervlak van 55 tot 110 vierkante meter en beschikken over een grote buitenruimte met een fantastisch uitzicht over de Waddenzee en de omliggende duinen. De luxe appartementen, waarvan de meeste zijn voorzien van een eigen sauna, beschikken over één, twee of drie slaapkamers - waardoor ze ook geschikt zijn voor zakelijke groepen - én een parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage. Op loopafstand van Landal Kaap West liggen vele gezellige terrasjes, cafés en restaurants met prachtig uitzicht over de haven; de enige natuurlijke baai van Nederland.

Populaire bestemming

Terschelling is een populaire bestemming en het is dus geen wonder dat er een grote belangstelling is onder gasten voor een verblijf in Landal Kaap West. Het eiland bestaat voor 80% uit natuurgebied; duinen, strand, bos met gevarieerde begroeiing, polderlandschap, kwelders, wad en plekjes waar je nog ‘alleen’ kunt zijn. Fietsend door de bossen ben je vanuit Landal Kaap West zo op het kilometerslange en brede strand of bij een van de vele karakteristieke dorpjes.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!