Back Back Nieuws

Eerste franchise all seasons hotel geopend in hartje Amsterdam

19 juli 2011
Het eerste franchise hotel all seasons heeft in Amsterdam zijn deuren geopend. Met de opening heeft Accor Hotels het eerste all seasons hotel van ons land aan zijn merkportfolio toegevoegd. Het hotel is gelegen aan de Stadhouderskade 135 en heeft 44 kamers.

Budgetmerk; eenvoud en comfort
All seasons is het niet-gestandaardiseerde ‘all in’ franchisemerk van Accor. Het behoort tot de budgetmerken van Accor, maar heeft een geheel eigen persoonlijkheid, stijl en sfeer. All seasons is een merk dat eenvoud en comfort combineert met kwaliteit en gezelligheid. Hoewel elk hotel een eigen persoonlijk karakter heeft, zijn de kleuren, het licht en de dynamische interieurs met een ludieke touch, in elk hotel terug te vinden. De kamerprijs bij all seasons is altijd inclusief ontbijt en gratis wifi.

B+B Interieur
Het gehele interieur van het hotel aan de Stadhouderskade 135 in Amsterdam, voorheen hotel seasons en onderdeel van Win Hotel, is door B+B Interieur in de stijl van all seasons gerenoveerd. De karakteristieke buitenkant van het pand is onveranderd gebleven.


Internationaal goed vindbaar

'Met de all seasons franchiseovereenkomst kunnen wij onze vertrouwde en bekende identiteit behouden. Dankzij het internationale boekingssysteem van Accor Hotels kunnen gasten van over de hele wereld ons nu gemakkelijk vinden,' vertelt general manager Jay Ramphal van all seasons Amsterdam City.

Accor heeft in 2011 meer dan 135 all seasons hotels in 14 landen, die allemaal in activiteiten- of stadscentra liggen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!