Back Back Nieuws

Eerste examendiner in The Colour Kitchen Amsterdam een succes

01 februari 2011
The Colour Kitchen is een bedrijf met een missie; werken, leren en genieten komen hier samen. Dit bleek maar weer eens tijdens het eerste Examendiner van het Colour your Dreams Team in Amsterdam.

 

Kroon op het werk

Afgelopen zondag was de kroon op het werk van de zeven leerlingen die in maart 2010 hun opleiding bij The Colour Kitchen Amsterdam zijn begonnen. Zij bereidden onder begeleiding van hun vaste Chefkok en begeleider Tony Philippi een heerlijk driegangen diner voor niet minder dan 154 gasten.

 

Echte professionals

Als ultieme test hebben ze tijdens hun Examendiner in de praktijk gebracht wat ze na een jaar opleiding in The Colour Kitchen hebben geleerd. De leerlingen hebben als echte professionals gewerkt en vonden het een super ervaring. Na afloop hebben ze met het hele team getoost op het behalen van hun diploma.

 

Prachtig menu

De reacties van de gasten waren unaniem geweldig. Mensen vertelden oprecht dat ze heerlijk hadden gegeten, dat het een prachtig menu was en dat er een hele goede sfeer heerste. Ze zouden graag zien dat The Colour Kitchen elke week een zondagavond evenement zou organiseren. The Colour Kitchen maakt de balans op en bekijkt op verzoek van velen de mogelijkheden om dit soort evenementen met regelmaat op zondag te organiseren.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!