Back Back Nieuws

Eerste Event BizNiz Live!: #hardgaan voor eventmanagers

07 april 2015
De eerste editie van Event BizNiz Live! vindt op dinsdag 12 mei  plaats in het gloednieuwe BizNiz Center van attractiepark Walibi Holland: een congres met als thema #hardgaan voor eventmanagers. Tijdens deze ochtend neemt presentatrice Lieke van Lexmond de gasten mee op reis langs een inspirerende case uit het vak en leerzame sessies van topsprekers. Na deze ochtend hebben de gasten genoeg inspiratie om hard te gaan met hun evenementen in 2015.

Programma
Tijdens het programma neemt Gerrit Heijkoop de gasten mee in een dynamische sessie over de rol van social media tijdens events. Daarnaast vertelt Bente Bollmann, Marketing Manager van Mojo Concerts, de do's & dont's van festivalorganisatie tijdens een interessante casestudy over Lowlands. Tot slot is, vanuit de UK, eventgoeroe en special guest Julius Solaris aanwezig om de gasten helemaal op de hoogte te stellen van dé eventtrends van 2015. Een mooie afsluiter van het programma. Gasten hebben daarna genoeg inspiratie en input om vervolgens met elkaar de paneldiscussie in te gaan.

Na een leerzame en inspirerende ochtend wordt het programma afgesloten met een netwerklunch, waarbij de gasten collega’s uit het vak kunnen ontmoeten. Daarna hebben gasten nog de mogelijkheid om hard te gaan in de attracties van Walibi Holland.

Meer informatie en registreren: eventbiznizlive.nl.

Op de foto: Julius Solaris

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!