Back Back Nieuws

Eerste evenement op Paleis Soestdijk door Artifex

21 maart 2011
Voor het eerst in de geschiedenis van het bestaan van Paleis Soestdijk heeft donderdag 17 maart het eerste gezelschap kennis mogen maken met Paleis Soestdijk als evenementenlocatie geëxploiteerd door Artifex.

 

Groten der aarde

De avond startte met een ontvangst van 42 gasten in de Koninklijke keuken. Hier dronk men het aperitief waarna de groep een rondleiding kreeg door enkele privévertrekken van de Koninklijke familie. De Stuczaal vormde het decor van een uitgebreid driegangen diner.

 

Een unieke ervaring zo vond ook een van de gasten: “Het is een bijzonder gevoel om deze avond te dineren in een zaal waar jarenlang de groten der aarde als een Winston Churchill en Nelson Mandela werden ontvangen. Het uitzicht op de hofvijver maakt de entourage compleet!”

 

Evenementen met bijzonder karakter

Het paleis en de tuin bieden uitgebreide mogelijkheden voor bijeenkomsten en culturele evenementen, besloten diners en topontmoetingen, passend bij Paleis Soestdijk: maatschappelijk relevant of met een cultureel, educatief of historisch karakter. Cultureel organisatiebureau Artifex is verantwoordelijk voor de exploitatie en arrangementen. Meer informatie over de mogelijkheden voor de zakelijke markt is hier te vinden.

 

Opera Orfeo ed Euridice

Deze zomer zijn er ook zakelijke arrangementen rondom de opera Orfeo ed Euridice. Een bijzondere opera in, om en rond de vijver van Paleis Soestdijk. Meer informatie is te vinden op www.paleissoestdijk.nl.  

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!