MigosMigos
Back Back Nieuws

Eerste editie WOO HAH! in Beekse Bergen zeer groot succes

18 juli 2018

Een weekend lang pakte WOO HAH! dit jaar groter uit dan ooit. Voor de derde keer op rij verkocht het festival uit met maar liefst 32.500 bezoekers per dag, een bungalowpark en campingterrein. Ruim 60 live-acts, waaronder J.Cole, A$ap Rocky, Migos, Ty Dolla $ign en Joey Basda$$, reisden af naar het evenemententerrein van Beekse Bergen, dat een weekend lang de ultieme hiphop getaway vormde voor een energiek publiek. WOO HAH! is inmiddels uitgegroeid tot één van de drie grootste hiphop festivals in Europa en maakte vandaag de nieuwe data bekend voor volgend jaar: vrijdag 12 tot en met 14 juli 2019. Dan vindt het festival wederom plaats bij Beekse Bergen. Meer informatie over WOO HAH! is te vinden op woohahfestival.com.

Vertienvoudigd 

Er zijn weinig festivals die zo’n snelle groei hebben doorgemaakt als WOO HAH!. Vijf jaar geleden startte het festival op de Spoorzone in Tilburg met 4.000 bezoekers. Inmiddels verkoopt WOO HAH! uit met tien keer zoveel bezoekers, die afgelopen weekend genoten van een weekend vol live-shows en een randprogramma met een skate area, breakdance shows, bootcamps en unieke hostings van onder andere Places + Faces. Hiermee wordt nogmaals duidelijk dat hiphop de meest dominante muziekstroming is van deze tijd.

'Fantastische editie'

'We kijken terug op een fantastische lustrum editie van WOO HAH! met een hele hoop fantastische optredens. Ons eerste jaar in de Beekse Bergen was stijf uitverkocht en is zonder noemenswaardige incidenten verlopen. Helaas hadden we te maken met enkele last minute annuleringen, iets waar we zelf net zo hard van balen als onze gehele community. Op het festival zelf was de sfeer echter zeer uniek en hebben wij als organisatie tussen al het werk door genoten van de energie en de positiviteit die alom heerste. Wij zijn ons publiek dan ook enorm dankbaar. Voor het eerst konden mensen zich drie dagen lang afsluiten van de realiteit en in een wereld stappen die WOO HAH! heet. De komende jaren gaan we deze wereld verder perfectioneren en uitbouwen om iedereen een nóg betere ervaring te bieden', aldus het WOO HAH! team.

Foto > Erik Luyten

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!