Back Back Nieuws

Eerste editie van Best Kept Secret festival bij Beekse Bergen

09 januari 2013
De eerste editie van het Best Kept Secret Festival met headliners als Arctic Monkeys en Sigur Rós vindt plaats op 21, 22 en 23 juni. Het festival heeft gekozen voor het outdoorterrein van Event Center Beekse Bergen. Bezoekers van het driedaagse festival kunnen ook overnachten op het naastgelegen Vakantiepark Beekse Bergen.

Eerste editie van festival Best Kept Secret
De eerste editie van Best Kept Secret vindt plaats op 21, 22 en 23 juni en er zijn al twee headliners vastgelegd, namelijk Arctic Monkeys en Sigur Rós. De organisatie verwacht dat er meer dan 50 acts op de diverse podia gaan schitteren, waaronder sowieso ook alt-J (∆), Portishead, No Age, Swim Deep en SKATERS. De voorverkoop voor dit festival start maandag 14 januari om 10.00 uur.

Steeds meer grootschalige outdoor evenementen
Het outdoor terrein van Event Center Beekse Bergen is door de diversiteit geschikt voor de meest uiteenlopende (publieks)evenementen. Naast het driedaagse Best Kept Secret Festival vindt komend weekend het NK Veldrijden plaats. In mei vindt er op het terrein het Animal Event plaats en in augustus Decibel Outdoor. Tijdens Decibel Outdoor gaan  50.000 bezoekers uit hun dak. Het festival is het grootste eendaagse festival van Nederland. 

Overnachtingsmogelijkheden maken de locatie nog populairder
Event Center Beekse Bergen ligt naast Vakantiepark Beekse Bergen. Bezoekers, deelnemers en organisatoren kunnen dus direct naast het evenemententerrein overnachten op de camping of in een van de bungalows.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!