Eerste editie Spotlight smaakt naar meerEerste editie Spotlight smaakt naar meer
Back Back Nieuws

Eerste editie Spotlight smaakt naar meer

27 maart 2018

De eerste editie van het Spotlight vakevent in de Werkspoorkathedraal was een succes. Bijna 120 deelnemers en meer dan 250 merken presenteerden gevarieerd aanbod in Nederland. In totaal bezochten 1.348 bezoekers het event, met als belangrijkste bezoekersdoelgroepen: Huishoudspeciaalzaak, Koffie & Thee winkels, Speelgoedzaak/ Kinderwinkel, Concept Store, Webshop, Boekhandel, Woonwinkel, Lifestyle winkel, Kookwinkel en de Kadowinkel.

De belangrijkste bezoekredenen waren: bestaande leveranciers ontmoeten, producten inkopen, nieuwe leveranciers ontmoeten, inspiratie opdoen en nieuwe collecties bekijken.

De deelnemende merken zijn bijna allemaal enthousiast over het nieuwe event: 'Super beurs gehad! Met elkaar hebben we er een mooie, sfeervolle en inspirerende beurs van gemaakt' en 'dit is het nieuwe vakevent in Nederland voor de retail', waren enkele reacties.

'Dit is het nieuwe vakevent in Nederland voor de retail'

‘Prachtige eerste editie met ambitie'

De eerste editie was ook voor de organisatie een succes. 'We hebben een erg succesvolle eerste editie gehad die naar meer smaakt. Veel merken hebben al aangegeven ook dit najaar aanwezig te zullen zijn. Het gevarieerde aanbod, de mooie merken en de échte vakbezoekers, zorgde voor een goede sfeer. En de Werkspoorkathedraal leent zich natuurlijk uitstekend voor dit nieuwe event', bevestigt Bas de Bruin van BoxEvents. Ook voor de najaarseditie ziet het er veelbelovend uit: 'Eind september willen we wederom een kwalitatief goed aanbod neerzetten. De beurs zal dan waarschijnlijk iets groter zijn, zonder op kwaliteit in te leveren, en net als nu volop beleving en inspiratie bieden'.

Veel interesse in 2e editie

Op 26 en 27 september 2018 vindt de 2e editie van Spotlight plaats wederom in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Er zijn al veel nieuwe partijen die, naast de huidige deelnemers, interesse in deelname hebben.

Informatie?

Informatie over de volgende editie: kijk op de website spotlight-event.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!