Eerste editie The Sky Night 5 augustus op het dak van AmsterdamEerste editie The Sky Night 5 augustus op het dak van Amsterdam
Back Back Nieuws

Eerste editie The Sky Night 5 augustus op het dak van Amsterdam

02 augustus 2022

Waar exclusief nog echt exclusief is en de aandacht voor de gast on-Amsterdams. Genieten op grootse hoogte in een stijlvolle, sophisticated omgeving. Een beleving om niet te vergeten die smaakt naar meer. Twee maal per maand op vrijdag van 19.00 uur tot middernacht: THE SKYNIGHT. Op de 26e verdieping van het nu al iconische gebouw Valley aan de Amsterdamse Zuidas ontvangt het team van GREEN Gastrobar een gelimiteerd aantal gasten voor een avondvullend programma. Beleef een zomerse sunset onder het genot van een glas Vintage Moet champagne, 8-gangen proeverijmenu, water, koffie, thee en friandises. Met natuurlijk live muziek!

GREEN

GREEN is grootstedelijk, relaxed en werelds met een adembenemend uitzicht over de mooie stad. De menukaart is vegetarisch met ingrediënten van eigen bodem. Vis en vlees is er in de vorm van een bijgerecht. Geserveerd in een uiterst pure stijl. De 'GREEN Table' is een parade van vegetarische gerechtjes. Met deze stijl slaat Peter met zijn team een brug naar de, in zijn ogen, vanzelfsprekende toekomst van de gastronomie. Peter & Marieke wonen inmiddels in de Noordoostpolder. Daar komen veel van de ingrediënten vandaan en bouwen ze de komende 2 jaar aan een zelfvoorzienende plek met nog een restaurant. Dat gaat De Finale worden. Dan ontstaat er een unieke combinatie van een aantal hectare op zeeniveau in Kraggenburg en het hoogste restaurant en skybar van Amsterdam.

Molteni&C @ Valley

De Molteni Group opende onlangs in samenwerking met Co van der Horst de Nederlandse Molteni&C|Dada Flagship Store aan de Amsterdamse Zuidas. Een volledig innovatief concept, dat maar liefst drie verdiepingen van Valley beslaat, één van de meest prestigieuze gebouwen in de omgeving. De Molteni&C|Dada Amsterdam Flagship Store beschikt over meer dan 800m2 verdeeld over de begane grond, 26e en de 27e verdieping, met privélift te bereiken. Op de 26e verdieping bevinden zich GREEN gastrobar, twee ruime lounges en het fenomenale dakterras. Een grote wenteltrap verenigt de 26e met de bovenste verdieping voor een verdere onderdompeling in de Molteni&C|Dada- ervaring met 360° uitzicht over de stad. Vincent Van Duysen, creative director, is verantwoordelijk voor het ontwerp van de Flagship Store. Het resultaat is een indrukwekkende setting van Molteni&C|Dada collecties, die een warme en gastvrije ruimte creëren.

Co van der Host, één van de meest toonaangevende Nederlandse bedrijven op het gebied van exclusieve interieurs, is opgericht in 1905 en wordt momenteel gerund door de vierde generatie van de familie, de broers Edwin en Stephan. Het familiebedrijf is een autoriteit in Nederland op het gebied van high-end interieurdesign en inspiratie. Co van der Horst draagt met trots de titel Hofleverancier, heeft vele internationale opdrachtgevers en exclusieve samenwerkingen met bekroonde ontwerpers over de hele wereld. Samen met de in-house partners vormt Co van der Horst een one-stop-shop waar je tevens terecht kunt voor keukens, badkamers, maatwerk vuuroplossingen, kunst, parketvloeren en beeld & geluid.

Gebouw Valley

Valley is het eerste 'verticale dorp' van Nederland dat eind 2021 werd opgeleverd. Het project is ontworpen door Winy Maas, een architect die bekend staat om zijn visionaire steden van de toekomst. Opvallend zijn de rotsachtige torens van het gebouw en de groene terrassen, ontworpen door de bekende landschapsarchitect Piet Oudolf. Het geheel strekt zich uit over een oppervlakte van ruim 75.000m2, inclusief kantoren, restaurants, luxe appartementen, een museum en een verticaal openbaar park.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!