Eerste editie Port of Colors festival op IJlandEerste editie Port of Colors festival op IJland
Back Back Nieuws

Eerste editie Port of Colors festival op IJland

04 mei 2022

Hunkering komt naar IJland (Amsterdam) op donderdag 26 mei voor een bijzondere eerste editie van Port of Colors. De internationale line-up met onder andere exclusief deze zomer Rodriguez Jr - LIVE-, geprezen debutant Laolu en duitse vedettes als Einmusik en M.A.N.D.Y. belooft een warm geluid, die de avant garde en melodic classics liefhebbers omarmen. Passend bij het Nederlandse klimaat zijn er twee Melodic House & Techno stages. Outdoor zijn er verschillende verrassende activiteiten met een prachtig uitzicht over het IJ. 

'Praise your colors'

Bij Hunkering events word je altijd uitgenodigd om vooral jezelf te zijn, in elke vorm die jij passend vindt. Bij Port of Colors is elke vorm van expressie welkom: van kleding, make-up tot dans.. je wordt uitgedaagd om je meest kleurrijke persoon te zijn. 'Hunkering is een tegengeluid op de donkere introverte techno dansvloer. Wij zijn een kleurrijke en warme dansvloer waar extravagantie, chaos en nieuwe vrienden maken de boventoon voeren', aldus organisator Robby Krist.

Over Hunkering

Hunkering organiseert sinds 2019 Melodic House & Techno evenementen in Amsterdam. Elk evenement kenmerkt zich door verrassende elementen. Zowel de locatie, het entertainment als de gehele setting spelen hierbij een rol. Zo stond het weergaloze Hunkering In Concert Westergasfabriek, Hunkering Club CS op Centraal Station Amsterdam en Hunkering On Water op het programma. Meer informatie over Hunkering vind je op hunkering.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!